Výroba smaltovaných cedulek

Smaltované cedulky různých tvarů a velikostí nás provázejí již desítky let. Staly se oblíbené díky své originalitě, dlouhodobé životnosti a téměř neomozeným možnostem při vytváření jejich designu. Firma MarexTrade se rozhodla smaltované cedule a cedulky nově zařadit do svého portfolia a nabízí kvalitní, ručně vyráběné cedulky plně dle přání zákazníka. Tyto smaltované cedulky jsou vyrobeny ze smaltovatelného plechu nejvyšší jakosti a z těch nejodolnějších smaltů tak, aby vydrželi sloužit svému účelu po desítky let. Veškeré námi nabízené smaltované cedulky jsou vyrobeny v ČR a to odborníky s desítkami let praxe.

Malé obtiskové cedulky

Tyto cedulky mají výhodu v tom, že jsou poměrně levné a jejich použití je velmi rozmanité. Mohou se použít jako například cedulky pro označení poboček, dárkové cedulky, orientační cedulky, cedulky pro označení místností a budov, propagační cedulky nebo dokonce smaltované magnetky.

Velikost a tvar cedulek lze dělat dle přání zákazníků, avšak základními/typizovanými tvary jsou rozměry viz níže.

Typizované rozměry těchto cedulek jsou:

Oválný tvar cedulek:

50 x 70 mm, 120 x 90 mm, 150 x 100 mm

Obdélníkový tvar cedulek:

90 x 120 mm, 70 x 200 mm

Čtvercový tvar cedulek:

100 x 100 mm, 120 x 120 mm


Malé šablonované cedulky

Jedná se o ručně šablonované smaltované cedulky, které vynikají unikátním designem, kdy každá z barevných vrstev vystupuje nad vrstvy ostatní a tím se stává cedulka velmi plastickou a jedinečnou. Tyto cedulky naleznou své uplatnění jako originální dárkové cedule, cedulky pro označení firem, čísla popisná apod.

Velikost a tvar cedulek lze dělat dle přání zákazníků, avšak základními/typizovanými tvary jsou rozměry viz níže.

Typizované rozměry těchto cedulek jsou:

Obdélníkový tvar cedulek:

200 x 160 mm, 200 x 250 mm, 200 x 300 mm.


Velké šablonované cedule

Jsou opravdovými králi v našem sortimentu smaltovaných cedulek. Velké šablonované cedule jsou svým způsobem umělecké dílo a hodí se jako originální dárkové cedule pro významné události, limitované série například k výročí klubů či získu titulu, retro edice reklamních cedulí atd.

Velikost a tvar velkých šablonovaných cedulí se dělá na základě konkrétního přání každého zákazníka.


 

Kontaktujte naše obchodní oddělení

Vyplňte všechny potřebné údaje a my se vám ozveme do nejdříve zpět.